Тому, що її склад ідентичний воді гірських струмків. Вона не тільки вільна від домішок, консервантів і антибіотиків, які часто додаються для збільшення терміну зберігання питної води, але і має унікальний склад і структуру.

Насичення води корисними мінералами робить її «живою». При мінімальній мінералізації вона має показник рН близький до оптимальних. Ця вода краще і швидше засвоюється організмом, простіше вбудовується в структуру клітин і оптимізує клітинні процеси.

Оскільки організм будь-якої людини складається з води на 50% - 90% в залежності від віку та інших факторів, дуже важливо, щоб вона була чистою і природного. Приготування їжі на «правильній»: очищеній, структурованій і вилуженій воді - це шлях до здоров'я. Не пропустіть шанс зберегти молодість і захистити своїх близьких від згубного впливу хімікатів в їжі!