Застосування води активно практикується в індійській і японської медицині не тільки для профілактики, але і для лікування різних захворювань. Позитивний ефект від прийому препаратів і терапії допоможе помітно посилити лікування водою.
Відео, про її лікувальні властивості, настільки високо оцінених східною медициною, Ви можете знайти на нашому сайті. Головне - розуміти, що в лікувальних цілях можна використовувати тільки очищену воду, що не містить сумнівні домішки і консерванти.
Японська методика лікування водою допомагає боротися з цілим рядом захворювань, починаючи від банальної головного болю, і закінчуючи діабетом, хворобами серця і недоброякісними пухлинами. Так, лікування раку водою (теплою, очищеною) має на увазі наступний порядок дій:
- Випити маленькими ковтками 4-6 склянок води по 250 мл відразу після пробудження.
- Сходити в туалет і скинути відходи, що утворилися від вчорашньої їжі;
- Чи не пити і не їсти протягом 2 годин, використовувати всю ранкову воду на промивку організму.
- Перед їжею випити води з розрахунку 150-180 мл води на 100 гр їжі, щоб шлунково-кишковий тракт не крав ні краплі води у інших органів для виробництва всіх рідин, які беруть участь в травному процесі. Слина на 99% складається з води, шлунковий сік на 95,5% складається з води. Гормони, ферменти, жовч, слиз в кишечнику - для вироблення всього цього необхідна ТІЛЬКИ ВОДА. Якщо ми не дамо води в достатній кількості організму, то він змушений буде її красти у інших органів, а точніше у:
- Плазми крові (наслідки: скачуть тиск, тромби, втома, сонливість, мігрені і всі проблеми, пов'язані з обміном речовин). Міжсуглобової рідини, внаслідок: міжхребетні грижі, подагра, проблеми з суглобами, кістками і межхрящевая тканиною.
- Шкіри; клітини шкіри теж віддають свою воду на травний процес і тут, напевно, і так зрозуміло, що відбувається зі шкірою без води.
- Нирок, печінки, кісток.
Загалом, всі органи діляться водою, якщо ми її не вживаємо до їжі. При цьому, всі солі, сміття, вільні радикали, мертві клітини, відходи їх життєдіяльності, які дана вода, перебуваючи в цих органах, мала вивести, просто залишає їх на місці. В результаті відкладення солей, інтоксикація, хвороби, лікарі, дороге лікування, операції і ага ....
- Під час їжі і після нічого не пити. Не можна заважати шлунковому соку і розбавляти його сформований концентрат ніякою рідиною, інакше процес гниття і бродіння починається вже в шлунку, а потім переміщається в кишечник, де, природно, триває, приносячи Вам масу незручностей і провокуючи хвороби.
- Пити після їжі потрібно правильно - через певний час. Ви самі повинні відчути, коли шлунок закінчить свій процес дезінфекції, приготована кашка (химус) почне підніматися з нижньої частини шлунка до верхньої, ближче до стравоходу (в цій галузі ви відчуєте легку вагу). Саме з цього моменту, починайте пити воду ковтками, протягом усього часу до моменту наступного прийому їжі кожні 10-15 хвилин. Саме ЛУЖНА вода відкриває клапан (сфінктер), розташований між шлунком і дванадцятипалої кишкою, і їжа порціями проходить нижче, залишаючи шлунок через дванадцятипалу кишку в тонкий кишечник, де триває травлення.
Вода розчиняє поживні речовини в організмі, доставляючи їх в клітини і регулюючи температуру тіла. Вона виконує і ряд інших функцій, критично важливих для нормальної життєдіяльності. У числі таких і підтримка гнучкості суглобів, тому лікування суглобів водою в даний час активно практикується не тільки в ряді східних країн (Індія, Японія), а й у нас.
З метою запобігання настільки неприємному явищу, як дегідратація, здається на перший погляд банальним лікування простою водою, стає все більш затребуваним, а головне - доступним абсолютно кожній людині.