Лікарі та мікробіологи з сумом констатують, що зростання онкологічних хвороб та інших важких недуг безпосередньо залежить від ступеня закислення організму. Відхилення в кислотно-лужному балансі крові, постійне накопичення кислотних компонентів, нездатність повноцінно виводити іони водню - все це призводить до колапсу організму як системи. Про те, яким повинен бути рН води для пиття, нам не розповідають в школах. А шкода…
Чому ж так важлива лужна реакція рідини для щоденного вживання та приготування їжі?
- Річ у тім, що:
- Здорові клітини й тканини організму в нормі мають лужну реакцію;
- Лужне середовище активізує кисень і швидше виводить вуглекислий газ, підвищуючи ефективність дихання;
- Бактерії, паразити, віруси гинуть, грибки пригнічуються, потрапляючи в лужне середовище, але прекрасно розвиваються при кислому рН.
Нагадаємо, що зміна іонного балансу з лужного на кислотний запускає природні дегенеративні процеси, а по-простому кажучи, передчасну старість.
Так яким же повинен бути pH питної води? Всі сучасні вчені в один голос заявляють, що він має бути аналогічним pН крові, тобто бути в діапазоні від 7,7 до 9 рН.
Як в домашніх умовах визначити, що pН води, яку Ви вживаєте, Вам не підходить? Для цього просто зверніть увагу на стан і колір кон'юнктиви в зовнішньому куточку ока. У більшості людей вона нездорового блідо-рожевого відтінку. Отже, середовище в організмі кисле і лужна вода потрібна негайно. Навіть 200 мл правильної рідини вже через 80 секунд поміняють її колір, зробивши його насичено рожевим.
PH води в нормі; що може лужне середовище?
Регулярне вживання рідини для пиття і приготування їжі, яка максимально наближена до рівня pН крові:
- Швидше виводить з організму кінцеві продукти метаболізму;
- Налагоджує обмін речовин. Вам достатньо змінити pН споживаної води до показника 7,7-9, щоб зрушити з «мертвої» точки й позбутися, нарешті, зайвої ваги;
- Дає енергію для розумової й фізичної діяльності. Чи багато хто з Вас можуть продуктивно почати день без чашечки міцної кави або чаю? Ми пропонуємо як стимулятор енергії просто склянку лужної води. Той самий результат, але без негативних наслідків для організму: здорові судини та в нормі показники цукру і холестерину, адже рН води близький до фізіологічного показника крові й тканин;
- Підвищує активність клітинного і гуморального імунітету. Ви не будете страждати від сезонних застуд та епідемій грипу.
Як фірма «Вода-SOS» отримує лужну воду?
Наша компанія використовує унікальну сучасну технологію перетворення вихідної сировини в високоякісну питну воду.
Технологічний режим охоплює:
- Опріснення;
- Збагачення. Процес здійснюється спеціальним високотехнологічним апаратом - віталізатором - протягом 6 годин.
Використовуючи спеціальні режими та здійснюючи строгий контроль якості, з тонни сировини виходить всього 200 літрів лужної питної води. Насичення молекул води іонами мінеральних солей відбувається після контакту сировини з камінням гірських порід 4-х видів. Австрійська технологія, яку ми використовуємо, виключає підсолювання або розмішування. Тому кислотність води для пиття після такої обробки максимально наближена до рівня pН кишківника і крові. А значить, організм не витрачає додатковий енергетичний ресурс на засвоєння рідини і її адаптування до міжтканинного і внутрішньоклітинного середовища.
Ми не гарантуємо, що лужна вода моментально вилікує всі хронічні або важкі хвороби. Однак, проведені дослідження і відгуки клієнтів свідчать про підвищення працездатності, нормалізації видільних процесів, поліпшення апетиту і зовнішнього вигляду. І якщо жива вода все ж існує, то це - лужна питна вода від «Вода-SOS».