Незалежно від меню, процес приготування їжі завжди пов'язаний з водою (починаючи з миття фруктів і закінчуючи приготуванням бульйону). До того ж велика частина рідини потрапляє в організм з їжею. Тому можна сміливо стверджувати, що здоров'я і самопочуття Вашої сім'ї залежить не тільки від води, яку ви п'єте, але і від води, яку Ви використовуєте щодня для приготування страв.
Компанія «Вода SOS» дає Вам можливість застосовувати унікальну живу воду для «підготовки», а саме, вимочування харчових продуктів перед їх вживанням, що дозволяє знизити контамінацію продуктів токсичними речовинами та є найважливішим елементом харчової безпеки.
Що шкідливого може містити їжа? Консерванти, антибіотики, гормони росту, нітрати, хімікати, екзотоксини. Ні для кого не секрет, що їжі без ГМО не так і багато, але навіть продукти без ГМО містять в собі багато небезпеки. М'ясо курей більшості українських виробників містить гормон росту та антибіотики. Овочі та фрукти не ростуть без нітратних добрив, рівень яких настільки великий в ґрунті, що їхня концентрація в плодах перевищує норму в кілька разів. Звичайно, всі показники наявності хімікатів в продуктах повинні суворо контролюватися санітарною службою. Але впевненості в якості немає, і щоб убезпечити себе і своїх близьких, рекомендуємо вимочувати продукти харчування перед приготуванням в нашій воді. Це не займе багато часу, проте допоможе Вам зберегти своє здоров'я.
Що дає попереднє вимочування?
Вода - універсальний розчинник. Завдяки біполярній структурі її молекул, будь-яка речовина, занурена у воду, буде так чи інакше розчинятися. Чим менше в воді солей, чим ближче її структура до структури дистильованої води, тим сильніше поляризація і розчинення. Тому, занурюючи продукти харчування в воду до приготування їжі на 1,5-2 години, ви дозволяєте молекулам води відтягнути на себе токсичні речовини. Таким чином, їжа стає чистішою і менш небезпечною для вживання.
В якості додаткового очищувального заходу можна використовувати метод подвійного варіння. Коли під дією нагрівання процеси вивільнення токсинів у воду посилюються. Тоді після закипання воду для приварювання зливають і наливають нову для продовження термічної обробки. Це забезпечить додатковий захист від токсинів. Але така технологія може бути застосована тільки для їжі з тривалим процесом термообробки (м'ясо, риба). У випадку з овочами та фруктами досить просто продовжити вимочування до пів години. Зверніть увагу, що воду для вимочування потрібно злити. Використовувати її для харчування надалі не можна.


